ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ


ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ


ΕΤΑΙΡΙΑ Το μεταφραστικό γραφείο Literatus ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1996 από μεταφραστές, γλωσσολόγους, επιμελητές και ειδικούς επιστήμονες με προσανατολισμό τη μετάφραση και τη διερμηνεία συνεδρίων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

TΜΗΜΑΤΑ
Μετάφρασης
Διερμηνείας
Εκδόσεις

ΓΛΩΣΣΕΣ
Βαλκανικές γλώσσες Ευρωπαϊκές γλώσσες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΟΥ
Επεξεργασία Video
Δημιουργία υπότιτλων

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ
Το μεταφραστικό κέντρο Literatus εφαρμόζει διεθνή μεταφραστικά πρότυπα ποιότητας, αυστηρά κριτήρια στην οργάνωση του μεταφραστικού έργου.

ΥΠΟΔΟΜΗ
Οι μεταφράσεις Literatus στεγάζονται σε ευρύχωρες γραφειακές εγκαταστάσεις 125 τ.μ. Η εταιρεία διαθέτει πλούσιο και σύγχρονο λογισμικό και συστήματα διαχείρισης για τη συνεχή παρακολούθηση της ροής της μετάφρασης του έργου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Διευθυντής της μεταφραστικής εταιρείας Literatus είναι ο διδάκτορας ιστορίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σταύρος Γ. ΝΤΑΓΙΟΣ.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
Οι μεταφραστικές υπηρεσίες Literatus όλα αυτά τα χρόνια, σε συνεργασία με ειδικούς, καθηγητές και φιλολόγους κατάφερε να εκπονήσει χρηστικά λεξικά και γλωσσάρια για εσωτερική χρήση και για τους πελάτες μας, τα οποία προσφέρει δωρεάν.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ LITERATUS

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ
Το μεταφραστικό γραφείο Literatus απέσπασε διάφορες διακρίσεις και βραβεία για την προσφορά της στην παροχή υπηρεσιών μετάφρασης και κοινωφελούς έργου.

ΠΕΛΑΤΕΣ
Χάρτης των πελατών

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
Σας συγχαίρουμε εσάς και τους συνεργάτες σας για την αξιόλογη και επαινετική μεταφραστική δουλειά που κάνετε.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΙΔΡΥΜΑΤΑ – ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
Το μεταφραστικό γραφείο Literatus συνεργάζεται με διάφορα ερευνητικά και μεταφραστικά ιδρύματα στην Ελλάδα και την αλλοδαπή.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ
Οι συνεργάτες και οι μεταφραστές της Literatus είναι επαγγελματίες, κάτοχοι πανεπιστημιακών πτυχίων και επιστημονικών τίτλων. Η Literatus υπήρξε και εξακολουθεί να είναι αρωγός στους νέους μεταφραστές

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ
H Literatus σας εγγυάται τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Το μεταφραστικό γραφείο Literatus συνεργάζεται και με άλλα μεταφραστικά γραφεία και μεταφραστές για την επίλυση διάφορων μεταφραστικών δυσκολιών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Οδυσσέως 6, 54627
Τ. 2310 516251 | F. 2310 533900
ΑΘΗΝΑ: Τ. 6973998497
E-mail: info@literatus.gr


Μεταφράσεις Literatus
Διερμηνεία στη Θεσσαλονίκη
Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων